2011. augusztus 29., hétfő

BLUETOOTH SENNHEISER MM 100 SZTEREO multipoint - Jelenlegi ára: 13 000 Ft

Sennheiser MM100
Szóljon a telefon is jó hangminőségben: a MM 100 Bluetooth sztereó headsetjén. A pehelykönnyű nyakpántos headset nemcsak a Sennheiser hangminőségű, vezeték nélküli zenehallgatáshoz tökéletes – használatával telefonhívásait is egyetlen gombnyomással megválaszolhatja.
Az MM 100 a fejlett sztereó Bluetooth technológiát pehelykönnyű nyakpánt kialakítással ötvözi – így tökéletes választás, sportoláshoz, sétához, vagy a parkban töltött pihenéshez. Ez a modell kifejezetten a legújabb multimédiás mobiltelefonokkal, netbookokkal és más Bluetooth-kompatibilis hordozható eszközökkel folytatott gördülékeny kommunikációhoz készült. A legmodernebb technológiát képviselő A2DP sztereó BluetoothŽ profil mindenfajta zenét kiváló minőségben szólaltat meg.  
Zenehallgatás Sennheiser hangminőségben
Az MM 100 a Sennheiser kategóriavezető hi-fi fejhallgató technológiáját a Stereo BluetoothŽ és a rejtett mikrofon előnyeivel ötvözi – ezért ideális kiváló minőségű sztereó zenék hallgatásához és tisztán érthető telefonbeszélgetésekhez. A hátul nyitott, dinamikus kapszulaforma természetes és precíz hangreprodukciót biztosít, miközben az is hallható, ami körülöttünk zajlik.  
Észrevétlen kezelőszervek
Az MM 100 kisméretű és pehelykönnyű, mégis mindennel rendelkezik, ami a headsethez kell. Az MM100 a nyakpántba simuló kezelőszervekkel ki- és bekapcsolható, a mobiltelefon-hívás fogadható és megszakítható, a hangerő szabályozható és a zeneszámok léptethetők – anélkül, hogy a headsetet le kellene vennie.  
Forrás: Audiopartner. hu
Technikai adatok:
- Fejhallgató technológia: Dinamikus
- Bluetooth: Bluetooth 2. 0+EDR
- Bluetooth Profilok: Hands Free Profile (HFP), Headset Profile (HSP), Advanced Audio
Distribution Profile (A2DP), Audio/Video Remote Control Profile (AVRCP)
- Viselési mód: Szupra-aurális, nyakpánt
- Fülkagyló stílusa: Nyitott akusztika
- Frekvenciamenet: 22-20, 000Hz (*)
- Torzítás: Kisebb, mint 0, 2% 1 kHz-en
Mikrofon Frekvenciamenet: 100-10 000 Hz (*)
- Beszélgetési idő: Kb. 9 óra
- Lejátszási idő: Kb. 7, 5 óra
- Töltési idő: Kb 2, 5 óra
- Tömeg: 54g
A kép csak illusztráció.


Jelenlegi ára: 13 000 Ft

Az aukció vége: 2011-08-29 11:00
. BLUETOOTH SENNHEISER MM 100 SZTEREO multipoint - Jelenlegi ára: 13 000 Ft

Fontos